Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011: HARMADIK STUDIÓ ALBUM

HARMADIK STUDIÓ ALBUM
*
MEGJELENÉS
FELVÉTELEK
KIADÓ
MŰFAJ
ALBUM HOSSZA
VILÁGSZERTE ELADÁS
2011
2008-jelenleg
Universal Music Records
Pop, R&B
-
-
MINŐSÍTÉSEK

-

KISLEMEZEK -
PRODUCEREK

Absolute

ELÖZŐ ALBUM KÖVETKEZŐ ALBUM
L.A. STATE OF MIND (2005)  

'HARMADIK STUDIÓ ALBUM' 2008. Júniusban azt nyilatkozta, hogy tíz számot felvett az új albumra. 2008. oktober/noverben az internetre került a Whose Is It ami az első maxi lesz az albumról. 2009. elején jelent volna meg de azt mondta, hogy nincs még teljesen kész. Melanie B Milk & Cookies Missy Elliott-tal énekel ami Block Party albumán rajta lesz 2010 albumán. 2010. áprilisban három új dalt rögzitett és azt nyilatkozta, hogy pár hónapig írni fogja a dalokat az új albumra. Szeptemberben az internetre került fél perces új dala ami a It's Scary World betétdala. A műsorban elénekelt egy új dalt a harmadik albumról a Lip Lock amit Ludacris-val énekel a hirek szerint 2010 év végén adja ki mint az első maxi a harmadik albumról. 2011. Májusában azt nyilatkozta, hogy visszatér a zenével már be épített a házában egy studiót és lehetséges, hogy év végén kiadja az új albumot.

WHOSE IS IT (Akié ez)
2008. év végén jelent meg az interneten a harmadik album első kislemeze lett volna de MelB az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy a dal nem lesz rajta az albumon.
LIP LOCK (Ajak zár)
A harmadik albumnak az első kislemeze lett volna ami 2010. decemberben jelent volna meg de Melanie B az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy a dal még nincsen kész. Az egyik It's Scary World-ben élőben elő is adta egy rövidett verzióban,

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 18862
Hónap: 417
Nap: 17